15:00

OAFF

Referat: Umedalen IF - OAFF

Umedalen besegrar OAFF på hemmaplan med 3-0 (2-0)
Umedalen inleder matchen bra och OAFF får mest försvara sig. När OAFF är på väg att jämna ut spelet kommer Umedalen i ett anfall där vi missar lite i försvaret och UIF kan göra 1-0 i den 16:e minuten. Efter målet har OAFF ett par kvitteringschanser innan Umedalen slår in 2-0 efter en halvtimme. Pausresultaet 2-0 till Umedalen är lite för stort då vi var värda ett reduceringsmål.

Andra halvlek är spelmässigt jämn meni den 70:e minuten gör Umedalen 3-0 vilket också blir slutresultstet. OAFF skapar inga riktiga målchanser i andra halvlek men håller ändå jämnt spemässigt.

I ett reservbetonat OAFF går plussen till Martin Pantzare och Martin Kangas i försvaret, Daniel Mäki på mittfältet samt till Adam Zingmark i anfallet. Albin Tornberg och Liam Alldén gjorde debut i div III och gjorde riktigt bra debutmatcher.

Laget: Målvakt: Felix Pekkari
Försvar: Johannes Kero, Martin Pantzare, Martin Kangas, Mikael Krekula
Mittfält: John Kalla, Daniel Mäki, Örjan Pääjärvi (ut 60) Magnus Krekula
Anfall: Adam Zingmark, Albin Tornberg (ut 79)
Ers: Joel Hiltunen (in 60), Liam Alldén (in 79)